Tlačové správy

Heureka Group predstavuje svoju novú identitu, súčasťou sú úplne nové partnerské značky pre B2B komunikáciu

22. 02. 2022 | Adéla Berková

Najväčší európsky nákupný poradca, skupina porovnávačov strednej a východnej Európy Heureka Group, predstavuje nové logo a firemnú identitu. Okrem toho prináša tri nové B2B značky, ktoré pomôžu jasne a zrozumiteľne komunikovať smerom k obchodným partnerom. Nová identita je v súlade so zvolaním „Heuréka!“ a vychádza z gréckej abecedy.  Zdobí ju unikátne písmo navrhnuté priamo pre Heureka Group.

Heureka Group aktuálne prepája 55 000 internetových obchodov s viac ako 23 miliónmi užívateľov mesačne. „Sme medzinárodná firma s veľkými ambíciami a naša nová identita zodpovedá tomu, že sme pripravení stať sa na európskom trhu absolútnou jednotkou,“ vysvetluje Tomáš Braverman, CEO Heureka Group. Nová identita ide tiež ruka v ruke s fungovaním celej B2B Heureky: https://youtu.be/80_UYMcvpbk

„Zamerali sme se na zrozumiteľnú a jasnú komunikáciu smerom na našich obchodných partnerov. Aktuálne sme ju zjednotili na všetkých úrovniach. Chceme našim partnerom poskytnúť maximálny prístup ku všetkým informáciám a nástrojom, ktoré im môžu pomôcť s rastom,“ vysvetľuje Braverman. Súčasťou novej identity je aj úplne nový web heureka.group, ktorý sa zameriava predovšetkým na komunikáciu s obchodnými partnermi.

E‑shopy sa teraz môžu obracať na Heureka Shops, pre značky je určená Heureka Ads a dátové prehľady sú k dispozícii na Heureka Insights. Na komunikáciu budú využité existujúce i nové kanály. „Na jednom mieste tak budú dostupné informácie o všetkých možnostiach spolupráce. Od prehľadu nastavovania e‑shopov, o našich reklamných formátoch alebo príležitostiach a využití rôznych dátových prehľadov,“ dodáva Tomáš Braverman.

„Heuréka!“ – „Mám to!“: Nová identita vychádza z objavovania

Nová vizuálna identita Heureka Group nadväzuje na grécke tradície a vychádza zo starogréckeho zvolania „Heuréka!” („Mám to!”, „Objavil som to!”). „Dlhodobo pomáhame zákazníkom objavovať skvelé ponuky, na tom je založené naše meno a je to gro nášho biznisu. Zároveň sme tu aj pre našich partnerov, či už ide o e‑shopy, značky alebo agentúry, ktorým chceme pomáhať svojimi vedomosťami sa lepšie orientovať v online predaji,“ vysvetľuje príbeh novej identity Marek Dobrý, brand manažér skupiny Heureka Group a dodáva, „unikátne písmo bolo navrhnuté iba pre nás a vychádza z gréckej abecedy. Spojenie s Gréckom odkazuje na edukáciu, vedenie a objavovanie, čo sú pojmy, ktoré vystihujú našu prácu.“

Bežní zákazníci Heureky zmenu nepocítia, e‑shopy sa majú na čo tešiť

Zmena sa netýka Heureky pre bežných zákazníkov (B2C), nákupní poradcovia Heureka.sk a Heureka.cz zostávajú pre online nakupujúcich bez vizuálnej zmeny. Zmena sa týka iba B2B značky Heureka Group a nových značiek určených pre obchodných partnerov.

Slováci vykupujú spreje proti medveďom

17. 08. 2022

Čoraz častejšie útoky medveďov na človeka postavili do pozoru už aj Slovákov. Štatistiky nákupného poradcu Heureka.sk ukazujú, že za ostatný týždeň stúpol záujem o korenisté spreje na paralyzovanie me…