Láska bez tebe by byla jako týden bez pátečku nebo kobliha bez marmelády, hlásá Heureka v nové valentýnské kampani

25. 01. 2023 | Adéla Berková

Svoji první valentýnskou kampaň odstartoval nákupní rádce Heureka.cz ve středu 25. ledna. A to nejen v Česku a na Slovensku, ale v dalších 7 zemích, které patří pod hlavičku mezinárodní skupiny nákupních rádců a cenových srovnávačů Heureka Group. Hlavní myšlenka kampaně je založená na zjišťování toho, jaký by byl svět bez našich milovaných, a má za cíl zákazníkům přinést inspiraci na to, čím své blízké (nejen) na Valentýna potěšit. Významnou součástí kampaně bude soutěž založená na doplňování hlavního claimu „Láska bez tebe je jako …“. Kampaň poběží v onlinu, kromě soutěže na sociálních sítí půjde o bannery, brandingy a dlouhé i krátké video formáty. Kampaň kompletně od nápad po exekutivu vznikla v rámci mezinárodního kreativního týmu Heureka Group.

„Cílem kampaně je přinést lidem inspiraci a podpořit myšlenku, že bychom na ty, které máme rádi, neměli zapomínat. Bez ohledu na to, zda jsou to partneři, manželé nebo kamarádi, a že udělat lidem radost je fajn kdykoliv,“ říká k hlavní myšlence kampaně Jiří Struk, Group Head of Brand ve skupině Heureka Group. Hlavním zdrojem inspirace budou speciální inspirační stránky, které mají pomoci při výběru výběru toho správného valentýnského dárku, odkazovat se bude také na tradiční dárkovač. Součástí kampaně v celém regionu bude také PR a obsahová podpora. Jiří Struk ke kampani ještě dodává: „Kampaň kompletně produkujeme interně v rámci celého mezinárodního týmu. Základní vizuály kampaně budou i co se týče klíčových claimů stejné napříč všemi zeměmi. Na sociálních sítích nebo v PR aktivitách ale budeme sdělení samozřejmě upravovat na míru jednotlivým trhům. Protože co funguje u nás, nemusí zafungovat v jiných zemích.“

Vítězný claim bude na bannerech

Soutěž o nejtrefnější doplnění claimu kampaně poběží od 25. ledna do 12. února na facebookovém profilu Heureky. „Jednotlivé hlášky budeme průběžně losovat a ty vítězné následně budeme zobrazovat na reklamních bannerech a sdílet je i přímo na našem profilu,“ doplňuje Jiří Struk.

O Heurece

Heureka.cz je největší nákupní rádce a cenový srovnávač na českém a slovenském internetu. Měsíčně Heureku navštíví 4,5 miliónu reálných uživatelů (NetMonitor) a je šestým nejnavštěvovanějším webem v Česku. Zákazníci na Heurece vybírají a srovnávají nabídky produktů z více než 38 000 internetových obchodů. Heureka pomáhá lidem nakupovat jednoduše, bezpečně a s přehledem. Heureka je součástí Heureka Group, skupiny srovnávačů zemí střední a východní Evropy.

O Heureka Group

Skupina Heureka Group, to je devět zemí střední a východní Evropy, 23 milionů návštěvníků měsíčně a nabídka z více než 55 tisíc internetových obchodů. Klíčovým posláním Heureka Group je propojování e-shopů a značek se zákazníky. Hlavním cílem je pomoci e-shopům, značkám a dalším partnerům oslovit všechny naše uživatele napříč celým regionem a poskytnout jim při tom maximální podporu po všech stránkách. Do skupiny Heureka Group patří také Árukereső.hu v Maďarsku, Compari.ro v Rumunsku, Pazaruvaj.com z Bulharska, Ceneje.si ze Slovinska, Jetfinije.hr z Chorvatska, Idealno.rs ze Srbska a Idealno.ba z Bosny.